Upraceme za vás


Niekedy nemáme náladu ani čas na upratovanie a preto túto domácu aktivitu odsunieme alebo robíme s nechuťou. V prípade kancelárií a rôznych firemných pracovísk a hál je upratovanie na každodennej báze. Nikto nechce chodiť do zamestnania, kde sa pravidelne neupratuje. Je potrebné, aby sme mali poriadok a čistotu nielen doma, ale práve na pracovisku, kde trávime množstvo času. Keďže sme na pracovisku často krát 8 hodín a viac je dôležité, aby kancelárie a haly spĺňali základné ľudské pravá a to právo na poriadok a čisté pracovné prostredie.

vysávanie

Na Slovensku však máme veľkú výhodu. Svoje pracovisko si nemusíme upratovať sami, ale majitelia majú zabezpečené upratovacie agentúry, ktoré poriadok vyriešia za nás. Upratovacie agentúry častokrát pracujú po pracovnej dobe zamestnancov v kanceláriách, aby ich počas dňa nerušili. Obľúbenou a známou upratovacou agentúrou je upratovanie-grant.sk, ktorý sa orientujú na upratovacie a čistiace práce v okolí Liptovského Mikuláša a Popradu. Ide o možnosť zajednať si upratovací personál do svojej spoločnosti a najmä kancelárií na bežné pracovné upratovacie práce alebo rozšírené upratovacie práce. Medzi bežné upratovacie a čistiace práce patrí utieranie prachu na dostupných povrchoch ako je nábytok, kancelárske stoly či spoločné priestory. Takisto je samozrejmosťou vysávanie čalúnených povrchov, nielen kobercov.

upratovanie

Pravidelné umývanie podlahových krytín a takisto vynášanie odpadkov. Medzi upratovacie práce patrí aj starostlivosť o kuchynku a toalety, čo zahŕňa aj doplnenie hygienického materiálu. Rozšírené čistecie a upratovacie práce zahrňajú umývanie okien, upratovanie menej dostupných miest či extrakčné čistenie podlahových krytín. V prípade, že aj vy potrebujete do svojej kancelárie čistiace či upratovacie práce, obráťte sa na upratovaciu kancelárie upratovanie-grant.sk. Upratovanie kancelárií je tu pre vás v dostupnej cenovej kategórií a s odborným vyškoleným personálom.